About

How to play

Wie kan meedoen?

In onze escape-rooms is iedereen welkom vanaf 10 jaar. Scholen, sportclubs, vrienden, familie, ... iedereen is welkom!

Teambuilding

De ideale gelegenheid om uw collega's/ploeggenoten op een andere manier te leren kennen!

Best Escape

Een jaar hebben onze ontwerpers en bouwers er over gedaan om de kamers naar een ongekend niveau te brengen. De puzzels zijn zo ontworpen dat deze kunnen worden opgelost door logisch nadenken en samenwerken. Het ideale spel voor familie, vrienden, verjaardag en team Building.

Our Team

Didier
Joren
Zara

What People Say

Als we deze escape room een globaal cijfer moeten geven is dit toch wel een dikke 10 waard. Het pand is duidelijk aangeven door een banner aan de voorgevel. naast het pand is er ook mogelijkheid om gratis te parkeren. Eerst en vooral het onthaal. Tip top! Didier is een echte gastheer die echt begaan is met zijn klanten. Hij neemt zijn tijd voor een leuk babbeltje voor en na de escape. Je krijgt zelfs na het spelen van het spel een drankje aangeboden. Niet is te veel voor hem. Hij doet alles uit liefde voor het spel, dat zie je en dat voel je vooral.
Niels
ALCATRAZ - Leuk, uitdagend en uitvoerend in plaats van denkend! Goei hosts en plezante puzzels en toffe uitvoering van bewegende delen. Zeker een aanrader!
Jeroen
El Capone was een zeer leuke ervaring! We gaan zeker binnenkort nog eens terug voor Alcatraz te spelen. Wat voor mij zeker meerwaarde had is dat bij Best Escape geen straftijd word gegeven wat ze bijvoorbeeld bij de Kinepolis Escape Room wel doen. Het is zelfs zo dat onze 60 minuten voorbij waren en we er nog 20 extra kregen mits er het eerste uur na ons niets geboekt was. Hierdoor hebben we dan ook de finale kunnen spelen mede dankzij de tips die we kregen. Ook voor tips en dergelijke krijg je geen straftijd en de geheime kamer was echt indrukwekkend. Ook de eigenaars zijn zeer joviale mensen waar je zo een pint mee zou willen pakken. 😉
Nick
Het was een hele leuke eerste ervaring met een escape room. Een heel fijn onthaal. Didier vertelde heel gepassioneerd over de escape rooms en gaf een duidelijke uitleg over het verloop van het spel. Al Capone was een mooie kamer. Het plaatje klopte! Als eerste escape room waren het niet de makkelijkste puzzels, maar met goede tips en een beetje extra tijd hebben we wel het finale spel kunnen spelen en kunnen ontsnappen. Achteraf werd er ons een drankje aangeboden en hebben we even kunnen napraten. Een echte aanrader! We komen zeker terug voor de Alcatraz kamer.
Marlies

Prijzen

2 personen : euro 35 pp
3 personen : euro 30 pp
4 personen : euro 25 pp
5 personen : euro 20 pp
6 personen: euro 20 pp